Met rasse schreden nader ik het moment dat ik langer in Nijmegen woon dan ik in mijn geboortedorp Made heb gedaan. Een mooi moment vind ik dat. Want vanaf dan mag ik mezelf van mezelf écht een Nimwegenaar noemen. Iets om trots op te zijn. Want Nijmegen is gewoon een lekkere stad. Een stad waar altijd wat te beleven is. Nieuwe initiatieven ontstaan. En waar mooie mensen mooie dingen doen!

Over die mensen die mooie dingen doen lees ik weleens wat in de Gelderlander of in De Brug. Maar ik wil meer van ze horen! Ik wil die mooie mensen leren kennen! Van hen leren hoe ze tot ideeën komen en hoe ze hun leven plannen.

En daarom start ik vandaag met 024/7 (spreek uit: nul twentyfour seven): de podcast over de doeners en makers uit Nijmegen die onze stad (of de wereld) nog een stukkie toffer maken!